izpis_h1_title_alt

Social sustainability and the lived experience of back of the house workers in Canadian restaurants : master's thesis
Pernice, Marie-Pier (Avtor), Knežević Cvelbar, Ljubica (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/pernice3645-B.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:Canada, tourism, catering, sustainable development, social responsibility, nutrition, health, safety, salaries, job
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Leto izida:2019
Založnik:[M. P. Pernice]
Št. strani:IV, 71, 35 str.
UDK:338.48
COBISS.SI-ID:25552870 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:127
Število prenosov:52
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:Kanada, turizem, gostinstvo, trajnostni razvoj, družbena odgovornost, prehrana, zdravje, varnost, plače, delovno mesto

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj