Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Social sustainability and the lived experience of back of the house workers in Canadian restaurants : master's thesis
ID
Pernice, Marie-Pier
(
Avtor
),
ID
Knežević Cvelbar, Ljubica
(
Mentor
)
Več o mentorju...
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/pernice3645-B.pdf
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
Canada
,
tourism
,
catering
,
sustainable development
,
social responsibility
,
nutrition
,
health
,
safety
,
salaries
,
job
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. P. Pernice]
Leto izida:
2019
Št. strani:
IV, 71, 35 str.
PID:
20.500.12556/RUL-114673
UDK:
338.48
COBISS.SI-ID:
25552870
Datum objave v RUL:
07.03.2020
Število ogledov:
949
Število prenosov:
120
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
Kanada
,
turizem
,
gostinstvo
,
trajnostni razvoj
,
družbena odgovornost
,
prehrana
,
zdravje
,
varnost
,
plače
,
delovno mesto
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj