izpis_h1_title_alt

Zaznavanje kakovosti gostinskih storitev : primer subvencionirane študentske prehrane
ID Čretnik, Boštjan (Avtor), ID Rojšek, Iča (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/cretnik2524.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:gostinstvo, storitve, kvaliteta, case study, študenti, prehrana, subvencije, raziskave, analiza
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Čretnik]
Leto izida:2006
Št. strani:46 str., 21 str. pril.
PID:20.500.12556/RUL-10959 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:640
COBISS.SI-ID:16846310 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1975
Število prenosov:277
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Neznan jezik
Ključne besede:catering, services, quality, case study, students, nutrition, subsidies, research, analysis

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj