izpis_h1_title_alt

Kulinarična in druga raba hruške (Pyrus communis L.) : diplomsko delo
Vrhovnik, Teja (Avtor), Hudina, Metka (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (678,58 KB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadjarstvo, hruška, Pyrus communis, kulinarika, ankete
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Založnik:[T. Vrhovnik]
Št. strani:VIII, 33 f., [3] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:634.13:641(043.2)
COBISS.SI-ID:6923129 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:950
Število prenosov:218
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:fruit-culture, fruits, pear, culinarity, surveys

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj