izpis_h1_title_alt

Kulinarična in druga raba hruške (Pyrus communis L.) : diplomsko delo
ID Vrhovnik, Teja (Avtor), ID Hudina, Metka (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (678,58 KB)
MD5: 3C6E7044B70C6C09CF4B688E0F5E8E34
PID: 20.500.12556/rul/60774dfb-b30f-4fab-b557-0ee0e6d2c80c

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadjarstvo, hruška, Pyrus communis, kulinarika, ankete
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Vrhovnik]
Leto izida:2011
Št. strani:VIII, 33 f., [3] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-1049 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.13:641(043.2)
COBISS.SI-ID:6923129 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1812
Število prenosov:318
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:fruit-culture, fruits, pear, culinarity, surveys

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj