|
|
|
4. Odpornost lesa, premazanega z vodnimi emulzijami voskov, proti glivam modrivkam in plesnimJože Avguštinčič, 2010, diplomsko delo Ključne besede: les, zaščita lesa, vodne emulzije voskov, montanski vosek, polietilenski vosek, glive modrivke Celotno besedilo (datoteka, 1,57 MB) |
5. Vpliv temperature sušenja z vodnimi emulzijami polietilenskih voskov impregniranega lesa na sorpcijske in hidrofobne lastnosti lesaMatej Grilc, 2012, diplomsko delo Ključne besede: les, bukovina, smrekovina, zaščita, impregnacija, vodne emulzije voskov, sorpcija, polietilenski voski, navlaževanje, temperatura sušenja Celotno besedilo (datoteka, 2,60 MB) |
6. Stabilnost jogurtovega solatnega prelivaAjda Šalej, 2007, diplomsko delo Ključne besede: emulzije, stabilnost emulzij, solatni prelivi, jogurtovi solatni prelivi, stabilizatorji, skladiščenje, senzorična kakovost, mikrobiološka kakovost, reološke lastnosti, viskoznost, tekstura Celotno besedilo (datoteka, 1021,48 KB) |
7. Emulzifikacija nafte in izdelava modela EMUDavor Kvočka, 2013, diplomsko delo Ključne besede: gradbeništvo, diplomska dela, UNI, razlitje nafte, emulzifikacija, numerično modeliranje, stabilnost emulzije, model EMU Celotno besedilo (datoteka, 2,37 MB) |
|
9. Degradation of PCBs in a frankfurter-type meat emulsionMateja Lušnic Polak, Tomaž Polak, Lea Demšar, Anton Absec, Stanislava Kirinčič, Brigita Kozolc, Božidar Žlender, 2012, izvirni znanstveni članek Ključne besede: meso, mesni izdelki, mesne emulzije, poliklorirani bifenili, PCB Celotno besedilo (povezava drugam) |
|