izpis_h1_title_alt

Stabilnost jogurtovega solatnega preliva : diplomsko delo, univerzitetni študij
Šalej, Ajda (Avtor), Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Smole Možina, Sonja (Komentor), Demšar, Lea (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_salej_ajda.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:emulzije, stabilnost emulzij, solatni prelivi, jogurtovi solatni prelivi, stabilizatorji, skladiščenje, senzorična kakovost, mikrobiološka kakovost, reološke lastnosti, viskoznost, tekstura
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2007
Založnik:[A. Šalej]
Št. strani:IX, 66 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:664.34:637.147:532.135:579.67:543.9
COBISS.SI-ID:3380600 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:459
Število prenosov:167
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:emulsions, emulsion stability, salad dressings, yogurt salad dressings, stabilisers, storage, sensory properties, microbiological quality, rheological properties, viscosity, texture

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj