izpis_h1_title_alt

Degradation of PCBs in a frankfurter-type meat emulsion : effects of a meat starter, its proteins extract and thermal treatments
Lušnic Polak, Mateja (Avtor), Polak, Tomaž (Avtor), Demšar, Lea (Avtor), Absec, Anton (Avtor), Kirinčič, Stanislava (Avtor), Kozolc, Brigita (Avtor), Žlender, Božidar (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0278691512003857 Novo okno
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:meso, mesni izdelki, mesne emulzije, poliklorirani bifenili, PCB
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Št. strani:str. 2643-2647
Številčenje:Vol. 50
UDK:637.5:615.9
ISSN pri članku:0278-6915
DOI:10.1016/j.fct.2012.05.042 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:4096888 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:481
Število prenosov:136
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Food and chemical toxicology
Skrajšan naslov:Food chem. toxicol.
Založnik:Elsevier
ISSN:0278-6915
COBISS.SI-ID:1218325 Novo okno

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj