|
2. Stabilnost jogurtovega solatnega prelivaAjda Šalej, 2007, diplomsko delo Ključne besede: emulzije, stabilnost emulzij, solatni prelivi, jogurtovi solatni prelivi, stabilizatorji, skladiščenje, senzorična kakovost, mikrobiološka kakovost, reološke lastnosti, viskoznost, tekstura Celotno besedilo (povezava drugam) |
3. Vpliv zgoščevalcev na reološke lastnosti omak v pasteriziranih ohlajenih gotovih jedehTjaša Blaznik, 2008, diplomsko delo Ključne besede: gotove jedi, polidisperzni sistemi, omake, škrob, zgoščevalci omak, krompirjev škrob, rižev škrob, koruzni škrob, modificirani koruzni škrob, zgoščevanje omak, skladiščenje omak, senzorične lastnosti, reološke lastnosti, viskoznost, tekstura Celotno besedilo (povezava drugam) |
4. Senzorična kakovost in stabilnost paradižnikovih omak z zmanjšano vsebnostjo kuhinjske soli in različnimi zgoščevaliAnja Perović, 2012, diplomsko delo Ključne besede: omake, paradižnikove omake, kuhinjska sol, zmanjševanje soli, zgoščevanje omak, koruzni škrob, pšenična moka, brezglutenska moka, senzorične lastnosti, reološke lastnosti, viskoznost, tekstura, pH Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
6. Effect of extensive recycling on flow properties of LDPEHuiying Jin, Joamin Gonzalez-Gutierrez, Pavel Oblak, Barbara Zupančič, Igor Emri, 2013, objavljeni znanstveni prispevek na konferenci Ključne besede: polietilen nizke gostote, polimeri, mehansko recikliranje, ekstruzija, reološke lastnosti, viskoznost, pretočnost, polyethylene, mechanical recycling, extrusion, rheological properties, viscosity, flowability Celotno besedilo (povezava drugam) |
7. Polymer reference bookThomas Roy Crompton, 2006 Ključne besede: polimeri, kopolimeri, strukturne analize, preskušanje, tehnike, metodologije, viskoelastične lastnosti, reološke lastnosti, toplotne lastnosti, električne lastnosti, optične lastnosti, mehanske lastnosti Celotno besedilo (povezava drugam) |
8. Investigation of rubber-rubber blends miscibilityUrška Šebenik, Andreja Zupančič-Valant, Matjaž Krajnc, 2006, izvirni znanstveni članek Ključne besede: kemija polimerov, organska kemijska tehnologija, kemijsko procesno inženirstvo, polimeri, mešanice polimerov, guma, reologija, reološke lastnosti, analizne metode, DSC, TMDSC, RPA, BR, SBR, NR Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
10. Prehranska vlaknina kot funkcionalni dodatek živilomTina Thaler, 2017, diplomsko delo Ključne besede: prehrana ljudi, prehranske vlaknine, prehranski dodatki, inulin, beta glukani, pektini, fizikalno kemijske lastnosti, reološke lastnosti, tekstura, funkcionalna živila, vpliv na zdravje Celotno besedilo (datoteka, 1,21 MB) |