izpis_h1_title_alt

Vpliv zgoščevalcev na reološke lastnosti omak v pasteriziranih ohlajenih gotovih jedeh : diplomsko delo, univerzitetni študij
Blaznik, Tjaša (Avtor), Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Golob, Terezija (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_blaznik_tjasa.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:gotove jedi, polidisperzni sistemi, omake, škrob, zgoščevalci omak, krompirjev škrob, rižev škrob, koruzni škrob, modificirani koruzni škrob, zgoščevanje omak, skladiščenje omak, senzorične lastnosti, reološke lastnosti, viskoznost, tekstura
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2008
Založnik:[T. Blaznik]
Št. strani:X, 70 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:641.887:641.51:664.22/.25
COBISS.SI-ID:3464056 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:775
Število prenosov:196
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:ready-to-eat meals, polydispersed systems, sauces, starch, sauce thickeners, potato starch, rice starch, corn starch, modified corn starch, sauce thickening, storage, sensory properties, rheological properties, viscosity, texture

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj