Ključne besede: vino, vinski kamen, kalijev hidrogentartrat, KHT, stabilizacija vina, kristalizacija tartratov, indukcijski časCelotno besedilo (datoteka, 792,92 KB)
Ključne besede: vino, vinski kamen, kalijev hidrogentartrat, KHT, stabilizacija vina, kristalizacija tartratovCelotno besedilo (datoteka, 1,39 MB)
Ključne besede: vino, vinski kamen, kalijev hidrogentartrat, stabilizacija vina, kristalizacija tartratov, indukcijski čas, modelne alkoholne raztopine, električna prevodnostCelotno besedilo (datoteka, 615,15 KB)
Ključne besede: pecilni prašek, vinski kamen, kalijev hidrogentartrat, ogljikov dioksid, škrob, natrijev hidrogenkarbonat, analizne metode, metoda merjenja volumna ogljikovega dioksidaCelotno besedilo (datoteka, 1,29 MB)
Ključne besede: vinski kamen, prekristalizacija, kalijev hidrogentartrat, vzhajalna sredstva, pekovski izdelki, biskvitCelotno besedilo (datoteka, 2,32 MB)
Ključne besede: topnost, vinski kamen, kalijev hidrogentartrat, titracija, prekristalizacijaCelotno besedilo (datoteka, 1005,23 KB)
Ključne besede: vino, vinski kamen, kalijev hidrogentartrat, KHT, stabilizacija, kristalizacija, čiščenje, enološka sredstva, koloidni delciCelotno besedilo (datoteka, 1,12 MB)