1. Vpliv obdelave površine nerjavnega jekla in dodatka manoproteinov na izločanje vinskega kamnaJanja Klanjčar, 2007, undergraduate thesis Keywords: vino, vinski kamen, kalijev hidrogentartrat, KHT, stabilizacija vina, kristalizacija tartratov, indukcijski čas Full text (file, 792,92 KB) |
|
3. Kinetika izločanja vinskega kamnaSimona Mate, 2008, undergraduate thesis Keywords: vino, vinski kamen, kalijev hidrogentartrat, stabilizacija vina, kristalizacija tartratov, indukcijski čas, modelne alkoholne raztopine, električna prevodnost Full text (file, 615,15 KB) |
4. Optimizacija sestave pecilnega praška s kalijevim hidrogentartratomLara Tekavc, 2020, undergraduate thesis Keywords: pecilni prašek, vinski kamen, kalijev hidrogentartrat, ogljikov dioksid, škrob, natrijev hidrogenkarbonat, analizne metode, metoda merjenja volumna ogljikovega dioksida Full text (file, 1,29 MB) |
|
|
7. Vpliv enoloških sredstev na izločanje vinskega kamnaAleš Kunej, 2006, undergraduate thesis Keywords: vino, vinski kamen, kalijev hidrogentartrat, KHT, stabilizacija, kristalizacija, čiščenje, enološka sredstva, koloidni delci Full text (file, 1,12 MB) |