2x | 2.99% | tehnološki postopki, kolagenski ovitek, fermentirani mesni izdelki, biogeni amini, maščobe, toplotna obdelava, hidrokoloidi, mesna emulzija, suhe salame, mikotoksini, barjene klobase, kofein, BMV, TČS, PhIP, heterociklični aromatski amini, karagenan |
1x | | skupne fenolne spojine, fenolni profil, 10-HDA, antioksidativna učinkovitost, matični mleček, pridelovalec matičnega mlečka, flavonoidi, kakavovec, pH, kakovost mesa, SVV, sposobnost vezanja vode, olja, kemijske analize, svinjsko meso, temna čokolada, fosfati, oscilacija temperature, biotehnologija, analizne metode, instrumentalno merjenje barve, mioglobin, barva mesa, pariška klobasa, Minolta kromometer, kunčje meso, slanina, maščobne kisline, sončnično olje, kemijska sestava, kunčja hrenovka, hrenovke, posebna klobasa, modelne raztopine, antioksidativni potencial, mesna izceja, heterociklični amini, ekstrakti brinovih jagod, ekstrakcija na trdni fazi, potvorbe, piščančji mesni namazi, mikroorganizmi, suha salama, starterske kulture, tekstura, kvasni ekstrakt, γ-amino butanojska kislina, GABA, ribje konzerve, instrumentalno merjenje teksture, ksantan gumi, aminokisline, kavovec, teobromin, akrilamid, praženje, kava, mesni sir, zorenje, nizke temperature, rast plesni, tekoče mesno gojišče, Aspergillus parasiticus, aflatoksin B2, mesne emulzije, stabilnost mesnih emulzij, barva, fižol mungo, transglutaminaza, teofilin, ksantin, toplotni stres, glutaminska kislina, plesni, sušenje salam, piščančje meso, glikoliza, sušene mesnine, trans maščobe, čokoladne sladice, kakovost mišičnine, aroma, antioksidanti, Glycine max, soja, biskvit, trigonelin, sojina moka, prebavljivost, spermidin, spermin, beljakovine, INFOGEST 2.0, goveje meso |