Numbers

The table includes keywords of all theses, where this person is in the role of a mentor. Keywords are sorted by the frequency, with most frequent keywords at the top. Most frequent keywords may tell what this mentor's research fields and interests are.

Person: Tomaž Polak

Together there are 115 keywords, that are appearing 155 times.
26 of them (22.61 % of all) appear more than once, together appearing 66 times (42.58 % of all appearances).

FrequencyKeyword
Num.%
7x10.61%senzorične lastnosti
4x6.06%mesni izdelki, aditivi
3x4.55%klobase, meso, fermentacija, teksturne lastnosti, maščobnokislinska sestava
2x3.03%maščobe, heterociklični aromatski amini, TČS, karagenan, kofein, hidrokoloidi, mesna emulzija, BMV, PhIP, tehnološki postopki, fermentirani mesni izdelki, toplotna obdelava, aflatoksin B1, kolagenski ovitek, biogeni amini, suhe salame, barjene klobase, mikotoksini
1xkakovost mesa, flavonoidi, fenolni profil, fosfati, pridelovalec matičnega mlečka, 10-HDA, antioksidativna učinkovitost, skupne fenolne spojine, kemijske analize, kakavovec, tekstura, temna čokolada, svinjsko meso, matični mleček, oscilacija temperature, olja, pH, starterske kulture, instrumentalno merjenje barve, Minolta kromometer, analizne metode, mioglobin, barva mesa, kunčje meso, kunčja hrenovka, maščobne kisline, slanina, sončnično olje, kemijska sestava, pariška klobasa, hrenovke, antioksidativni potencial, ekstrakcija na trdni fazi, modelne raztopine, mesna izceja, heterociklični amini, biotehnologija, SVV, posebna klobasa, piščančji mesni namazi, mikroorganizmi, suha salama, ekstrakti brinovih jagod, piščančje meso, kavovec, aminokisline, GABA, γ-amino butanojska kislina, kava, praženje, ksantin, teofilin, teobromin, akrilamid, ribje konzerve, instrumentalno merjenje teksture, fižol mungo, transglutaminaza, mesne emulzije, aflatoksin B2, barva, stabilnost mesnih emulzij, ksantan gumi, mesni sir, zorenje, trigonelin, biskvit, glikoliza, toplotni stres, glutaminska kislina, kvasni ekstrakt, kakovost mišičnine, čokoladne sladice, potvorbe, goveje meso, sušene mesnine, trans maščobe, sušenje salam, aroma, prebavljivost, sojina moka, Glycine max, soja, INFOGEST 2.0, beljakovine, antioksidanti, spermidin, spermin, sposobnost vezanja vode