1x | | antioksidativna učinkovitost, flavonoidi, skupne fenolne spojine, matični mleček, 10-HDA, fenolni profil, tekstura, fosfati, transglutaminaza, pridelovalec matičnega mlečka, fižol mungo, slanina, barva, maščobne kisline, pH, kakovost mesa, olja, kemijske analize, oscilacija temperature, svinjsko meso, temna čokolada, kakavovec, ekstrakti brinovih jagod, heterociklični amini, barva mesa, sončnično olje, pariška klobasa, hrenovke, mioglobin, analizne metode, kunčja hrenovka, kunčje meso, Minolta kromometer, instrumentalno merjenje barve, posebna klobasa, piščančji mesni namazi, antioksidativni potencial, modelne raztopine, SVV, mesna izceja, ekstrakcija na trdni fazi, biotehnologija, mikroorganizmi, suha salama, starterske kulture, kemijska sestava, goveje meso, trigonelin, ksantin, teofilin, teobromin, biskvit, soja, INFOGEST 2.0, prebavljivost, sojina moka, Glycine max, akrilamid, praženje, γ-amino butanojska kislina, ribje konzerve, instrumentalno merjenje teksture, ksantan gumi, GABA, aminokisline, mesni sir, kava, kavovec, beljakovine, spermin, trans maščobe, čokoladne sladice, mesne emulzije, kakovost mišičnine, stabilnost mesnih emulzij, sušene mesnine, potvorbe, kolagenski ovitek, aflatoksin B1, mikotoksini, glikoliza, piščančje meso, zorenje, aroma, antioksidanti, spermidin, fermentirani mesni izdelki, sušenje salam, toplotni stres, glutaminska kislina, kvasni ekstrakt, sposobnost vezanja vode |