1x | | teran PTP, rdeča zvrst, biskvit, hlapne žveplove spojine, temperatura fermentacije, Cabernet Sauvignon, polifenolna sestava, penina, sadne arome, vodikov sulfid, reduktivne spojine, sekundarna alkoholna fermentacija, senzorične analize, starterske kulture, metoda Hitro profiliranje, napake vina, neznačilen starikav ton, 9-točkovna hedonska lestvica, mlada bela vina, oksidativni stres, preskuševalci, priokus po svetlobi, sestava vina, prekristalizacija, kalijev hidrogentartrat, vzhajalna sredstva, metoda Označi vse, kakovost vina, kar ustreza, vonj po zamašku, pekovski izdelki, kvarljivci vina, vinorodne dežele, rose, Modra frankinja, polsuho vino, fizikalno-kemijska sestava, aromatične spojine, hitro profiliranje, acetaldehid, etil acetat, deželno vino PGO, fermentacija, zweigelt, cviček PTP, antioksidanti, DPPH, žametovka, aromatične značilnosti, UV-mutageneza, mutanti, tehnološke značilnosti, CATA-metoda, 20-točkovna Buxbaumova metoda, Folin-Ciocalteujev reagent, barbera, mikrobiološka nestabilnost, kvalitativni testi, postfermentativna maceracija, predfermentativna maceracija, starost, zorenje, maceracija, motnost, Kratošija, kislinsko ravnotežje, kemijski razkis, chardonnay, organske kisline, kislost, barva vina, kemijska analiza, molekularne metode, sorta, Severna Makedonija, gozdni med, smrekov med, lipov med, sestava, kostanjev med, cvetlični med, medica, medeno vino, med, senzorične metode, TPZ, grozdni sok, hlapne spojine, laški rizling, bistrenje, sedimentacija, CATA, zaznava, flotacija, telo vina, fenoli, teran, barvni parametri, intenziteta barve, zmanjšanje vsebnosti alkohola, katalaza, brezalkoholno vino, encim, glukoza oksidaza, dušikove spojine, YAN, hidroksicimetne kisline, kisik, trske iz hrastovega lesa, tioli, fermentacijska kinetika, nekonvencionalne vinske kvasovke, mlečnokislinske bakterije, biološki razkis, ne-Saccharomyces kvasovke, Saccharomyces kvasovke, barrique sod, beljakovinska motnost, beljakovinska stabilnost, cisterna iz nerjavnega jekla, zorilna posoda, senzorična kakovost, podnebne razmere, nizkoalkoholno vino, tartratna stabilnost, stabilizacija, lactic acid bacteria, red wine, autochthonous grape varieties, yeasts, starter cultures, wine, volatile phenols, hydroxycinnamic acids, odpadki, odpadna voda, metoda Hitrega profiliranja, 5-točkovna hedonska lestvica, 7-točkovna hedonska lestvica, Metliška črnina PTP, Belokranjec PTP, sekvenčna inokulacija, kinetika fermentacije, belokranjska zvrst, bioaktivne spojine, zdravje, zaščita, kakovost, okoljske spremembe, oksidacija, žveplov dioksid, tehnološki postopki, uživanje vina, belo vino, Vranac |