Numbers

The table includes keywords of all theses, where this person is in the role of a mentor. Keywords are sorted by the frequency, with most frequent keywords at the top. Most frequent keywords may tell what this mentor's research fields and interests are.

Person: Petra Terpinc

Together there are 107 keywords, that are appearing 178 times.
29 of them (27.1 % of all) appear more than once, together appearing 100 times (56.18 % of all appearances).

FrequencyKeyword
Num.%
16x16%fenolne spojine
9x9%antioksidanti
7x7%antioksidativni potencial
6x6%kaljenje
4x4%fermentacija, Folin-Ciocalteu
3x3%analizne metode, flavonoidi, prehranska vlaknina, antioksidativna učinkovitost, pira, Cannabis sativa L., rž, industrijska konoplja
2x2%hmelj, pšenica, fitinska kislina, DPPH•, LED, psevdožita, svetloba, osvetljevanje, DPPH, Triticum aestivum, obogaten kruh, semena, ABTS, pivo, Secale cereale L.
1xhranilna vrednost, mlečnokislinske bakterije, kaljena pirina zrna, kaljena pšenična zrna, Triticum spelta, kinetika fermentacije, kaljenje konoplje, kislo testo, navadni riček, Camelina sativa L., toplotna obdelava, DPPH metoda, ržen slad, slad, etanol, metanol, priprava sladu, bioaktivne snovi, kaljenje rži, kemijska sestava, Secale cereale, metoda DPPH•, rženi slad, Folin Ciocalteu metoda, tema, kalčki, določanje prostega aminokislinskega dušika, ABTS metoda, Triticum aestivum subsp. spelta, β-karoten, semena industrijske konoplje, kaljena zrna, alfa-kisline, viskoznost, ekstrakt, encimska aktivnost, kongresna sladica, prosti aminokislinski dušik, pH, abiotski stres, encimska obdelava, antioksidativna aktivnost, vezane in ekstraktibilne fenolne spojine, slajenje, ječmenov slad, slanost, oksidativna stabilnost, kakovostni parametri, praženje semen, aromatične spojine, beta-glukozidaza, fenolne kisline, Aromazyme, monoterpenski alkoholi, biološka dostopnost, znotrajcelična oksidacija, beta-kisline, bučno olje, Humulus lupulus L., vitamini, kakovost piva, temperatura, določanje pravega ekstrakta, določanje stopnje alkohola, ekstrakt v osnovni sladici, kvasovke, bioaktivne komponente, funkcionalna živila, amarant, kvinoja, ajda, in vitro gastrointestinalna prebava, namakanje, sušenje, žita, fenoli, kuhanje, določanje grenčice