Numbers

The table includes keywords of all theses, where this person is in the role of a mentor. Keywords are sorted by the frequency, with most frequent keywords at the top. Most frequent keywords may tell, what this mentor's research fields and interests are.

Person: Petra Terpinc

Together there are 89 keywords, that are appearing 148 times.
26 of them (29.21 % of all) appear more than once, together appearing 85 times (57.43 % of all appearances).

FrequencyKeyword
Num.%
14x16.47%fenolne spojine
7x8.24%antioksidanti, antioksidativni potencial
5x5.88%kaljenje
4x4.71%fermentacija, Folin-Ciocalteu
3x3.53%pira, prehranska vlaknina, rž, analizne metode
2x2.35%Triticum aestivum, fitinska kislina, DPPH•, antioksidativna učinkovitost, Cannabis sativa L., industrijska konoplja, ABTS, flavonoidi, DPPH, obogaten kruh, pšenica, psevdožita, osvetljevanje, LED, svetloba, Secale cereale L.
1xkaljena zrna, kalčki, kaljena pirina zrna, semena, toplotna obdelava, Triticum spelta, Camelina sativa L., kaljenje konoplje, ABTS metoda, ržen slad, slad, etanol, priprava sladu, bioaktivne snovi, kaljenje rži, kemijska sestava, Secale cereale, metanol, metoda DPPH•, navadni riček, DPPH metoda, Folin Ciocalteu metoda, semena industrijske konoplje, β-karoten, rženi slad, Triticum aestivum subsp. spelta, tema, hranilna vrednost, sušenje, namakanje, amarant, kuhanje, fenoli, funkcionalna živila, žita, kvinoja, ajda, encimska obdelava, antioksidativna aktivnost, vezane in ekstraktibilne fenolne spojine, abiotski stres, biološka dostopnost, in vitro gastrointestinalna prebava, znotrajcelična oksidacija, bioaktivne komponente, vitamini, določanje grenčice, določanje pravega ekstrakta, določanje stopnje alkohola, določanje prostega aminokislinskega dušika, kinetika fermentacije, mlečnokislinske bakterije, kislo testo, ekstrakt v osnovni sladici, kvasovke, alfa-kisline, Humulus lupulus L., hmelj, beta-kisline, pivo, temperatura, kakovost piva, kaljena pšenična zrna