2x | 1.71% | živilska mikrobiologija, med, Malus domestica, jabolka, Pseudomonas aeruginosa, protiadhezivna učinkovitost, eterično olje, hidrolat, zobna površina, bakterijska adhezija, Salmonella enterica, protibakterijsko delovanje, zelena solata, protimikrobne snovi, hidrolati, Bacillus cereus, razredčevanje v mikrotitrski ploščici, kvartarne amonijeve spojine, protiadhezivna aktivnost, didecildimetilamonijev klorid, DDAC, protibakterijska učinkovitost, Streptococcus cristatus, Staphylococcus epidermidis, kvar, ekstrakti, higiena rok, bakterije, razkuževanje, mikroalge, aflatoksin B1, embalažni materiali, mikotoksini |
1x | | papirnate brisačke, mikroorganizmi, Ocimum basilicum, Artemisia annua, Origanum vulgare, adhezija, sušilnik za roke, kostanjev med, umivanje rok, suhe salame, izotopi, izotopska sestava ogljika, sir, mlečni izdelki, mleko, izotopska sestava dušika, izotopska sestava kisika, Laurus nobilis, Lavandula hybrida, lovor, naravno prisotne bakterije, rast plesni, zdravilne rastline, Matricaria recutita, amalgam, kompozit, ustni streptokoki, bakterije ustne votline, metilglioksal, patogene bakterije, mikrobiota, kontaminacija površin, izpiranje, inokulacija, kemijske analize, Lactuca sativa L., razvoj odpornost, prilagoditev bakterij, vodikov peroksid, protiglivno delovanje, Salvia officinalis, Lactiplantibacillus plantarum, Rosmarinus officinalis, Candida albicans, Penicillium griseofulvum, benzalkonijev klorid, Aspergillus flavus, minimalna baktericidna koncentracija, začimbne rastline, Helichrysum italicum, etilen vinil alkohol, varnost živil, biofilm plesni, cimet, površine, SimPlate, adhezija plesni, rastlinski ekstrakti, Penicillium expansum, protibakterijska aktivnost, pirini kalčki, ajdovi kalčki, gojišča, kvantifikacija, protiadhezivno delovanje, ekstrakt jabolčnih lupin, Arthrospira platensis, protibakterijske lastnosti, zobne površine, obsevanje jabolk, vsebnost flavonoidov, mikrobiološke preiskave, adhezija na jabolku, antioksidativni potencial, MIC, fotodinamična inaktivacija, LED-svetloba, higiena živil, živila, dobra higienska praksa, kontaminacija živil, čiščenje, pakiranje živil, polietilen laminiran aluminij, fenolne spojine, jabolčni ekstrakti, polipropilen, Chlorella vulgaris, klorheksidin, osebna higiena, mikrobiološka kontrola prostorov, čisti prostori, zelenjava, Staphylococcus warneri, modra svetloba, sadje, izobraževanje v živilstvu, mehanizmi odpornosti, izlivne črpalke, biofilmi, sekvenciranje RNA, mlečna kislina |