Numbers

The table includes keywords of all theses, where this person is in the role of a mentor. Keywords are sorted by the frequency, with most frequent keywords at the top. Most frequent keywords may tell what this mentor's research fields and interests are.

Person: Barbka Jeršek

Together there are 165 keywords, that are appearing 238 times.
46 of them (27.88 % of all) appear more than once, together appearing 119 times (50 % of all appearances).

FrequencyKeyword
Num.%
7x5.88%minimalna inhibitorna koncentracija
6x5.04%plesni, Escherichia coli
5x4.2%Staphylococcus aureus
4x3.36%biofilm, protimikrobno delovanje, Listeria monocytogenes
3x2.52%eterična olja, Listeria innocua, razkužila, adhezija bakterij, kvasovke
2x1.68%protiadhezivna aktivnost, protibakterijsko delovanje, bakterijska adhezija, med, kvar, higiena rok, protiadhezivna učinkovitost, Pseudomonas aeruginosa, mikrobiološka varnost, mikroalge, ekstrakti, bakterije, hidrolati, embalažni materiali, mikotoksini, eterično olje, hidrolat, jabolka, DDAC, aflatoksin B1, didecildimetilamonijev klorid, Bacillus cereus, protimikrobne snovi, protibakterijska učinkovitost, razredčevanje v mikrotitrski ploščici, živilska mikrobiologija, razkuževanje, kvartarne amonijeve spojine, zobna površina, Malus domestica, Streptococcus cristatus, Staphylococcus epidermidis, zelena solata, Salmonella enterica
1xsir, mlečni izdelki, mleko, polipropilen, pakiranje živil, inokulacija, živila, kontaminacija površin, izpiranje, polietilen laminiran aluminij, etilen vinil alkohol, Lactuca sativa L., mikrobiota, kemijske analize, jabolčni ekstrakti, izotopi, fenolne spojine, lovor, Salvia officinalis, vodikov peroksid, protiglivno delovanje, Matricaria recutita, Rosmarinus officinalis, Artemisia annua, Lavandula hybrida, Helichrysum italicum, Candida albicans, Penicillium griseofulvum, prilagoditev bakterij, razvoj odpornost, metilglioksal, benzalkonijev klorid, ustni streptokoki, začimbne rastline, minimalna baktericidna koncentracija, Ocimum basilicum, Origanum vulgare, Laurus nobilis, patogene bakterije, kompozit, bakterije ustne votline, naravno prisotne bakterije, izotopska sestava dušika, izotopska sestava kisika, amalgam, klorheksidin, mikroorganizmi, kostanjev med, adhezija, umivanje rok, papirnate brisačke, zdravilne rastline, sušilnik za roke, izotopska sestava ogljika, protibakterijska aktivnost, mlečna kislina, higiena živil, dobra higienska praksa, Lactiplantibacillus plantarum, rast plesni, Aspergillus flavus, suhe salame, kontaminacija živil, čiščenje, modra svetloba, LED-svetloba, zelenjava, sadje, osebna higiena, izobraževanje v živilstvu, patogeni mikroorganizmi, mlečnokislinske bakterije, senzorična kakovost, aw, žitni izdelki za zajtrk, rekombinantni proteini za uporabo v prehrani, alternativni viri proteinov, mikrobna sinteza proteinov, pH-vrednost, rok minimalne trajnosti, liofilizacija, fermentacija, ličinke mokarja, hišni črički, alternativni viri beljakovin, žuželke, fotodinamična inaktivacija, Penicillium expansum, rastlinski ekstrakti, ajdovi kalčki, cimet, SimPlate, kvantifikacija, gojišča, pirini kalčki, enocelični proteini, biofilmi, izlivne črpalke, sekvenciranje RNA, čisti prostori, Staphylococcus warneri, mikrobiološka kontrola prostorov, mikrobiološke preiskave, adhezija na jabolku, protiadhezivno delovanje, Arthrospira platensis, površine, varnost živil, adhezija plesni, biofilm plesni, Chlorella vulgaris, zobne površine, MIC, antioksidativni potencial, vsebnost flavonoidov, obsevanje jabolk, protibakterijske lastnosti, ekstrakt jabolčnih lupin, mehanizmi odpornosti