Numbers

The table includes keywords of all theses, where this person is in the role of a mentor. Keywords are sorted by the frequency, with most frequent keywords at the top. Most frequent keywords may tell what this mentor's research fields and interests are.

Person: Barbka Jeršek

Together there are 142 keywords, that are appearing 212 times.
44 of them (30.99 % of all) appear more than once, together appearing 114 times (53.77 % of all appearances).

FrequencyKeyword
Num.%
7x6.14%minimalna inhibitorna koncentracija
6x5.26%Escherichia coli
5x4.39%plesni, Staphylococcus aureus
4x3.51%Listeria monocytogenes, biofilm, protimikrobno delovanje
3x2.63%razkužila, Listeria innocua, eterična olja, kvasovke, adhezija bakterij
2x1.75%med, protiadhezivna učinkovitost, Malus domestica, živilska mikrobiologija, hidrolat, eterično olje, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus epidermidis, bakterijska adhezija, Salmonella enterica, protibakterijsko delovanje, zelena solata, protimikrobne snovi, hidrolati, Bacillus cereus, razredčevanje v mikrotitrski ploščici, jabolka, zobna površina, kvartarne amonijeve spojine, didecildimetilamonijev klorid, protibakterijska učinkovitost, Streptococcus cristatus, DDAC, embalažni materiali, ekstrakti, kvar, mikroalge, bakterije, mikotoksini, razkuževanje, higiena rok, protiadhezivna aktivnost
1xumivanje rok, papirnate brisačke, Lavandula hybrida, mikroorganizmi, Artemisia annua, Ocimum basilicum, adhezija, kostanjev med, Origanum vulgare, zdravilne rastline, izotopska sestava dušika, izotopska sestava kisika, izotopska sestava ogljika, izotopi, sir, naravno prisotne bakterije, lovor, Helichrysum italicum, kontaminacija živil, čiščenje, Laurus nobilis, sušilnik za roke, Salvia officinalis, kompozit, patogene bakterije, amalgam, ustni streptokoki, bakterije ustne votline, mikrobiota, Lactuca sativa L., izpiranje, kontaminacija površin, inokulacija, kemijske analize, metilglioksal, razvoj odpornost, protiglivno delovanje, Candida albicans, vodikov peroksid, mlečni izdelki, Matricaria recutita, Penicillium griseofulvum, začimbne rastline, prilagoditev bakterij, benzalkonijev klorid, dobra higienska praksa, minimalna baktericidna koncentracija, Rosmarinus officinalis, jabolčni ekstrakti, protiadhezivno delovanje, rastlinski ekstrakti, Arthrospira platensis, cimet, Chlorella vulgaris, ajdovi kalčki, pirini kalčki, Staphylococcus warneri, varnost živil, površine, protibakterijska aktivnost, zobne površine, SimPlate, MIC, vsebnost flavonoidov, obsevanje jabolk, ekstrakt jabolčnih lupin, antioksidativni potencial, adhezija na jabolku, gojišča, kvantifikacija, mikrobiološke preiskave, protibakterijske lastnosti, biofilm plesni, mikrobiološka kontrola prostorov, živila, pakiranje živil, izobraževanje v živilstvu, sadje, zelenjava, polietilen laminiran aluminij, etilen vinil alkohol, osebna higiena, fenolne spojine, aflatoksin B1, polipropilen, modra svetloba, klorheksidin, fotodinamična inaktivacija, Penicillium expansum, adhezija plesni, čisti prostori, higiena živil, sekvenciranje RNA, LED-svetloba, mehanizmi odpornosti, izlivne črpalke, biofilmi, mleko