1x | | Sorbus aucuparia, cikorna kislina, Sorbus torminalis, Sorbus domestica, ameriški slamnik, robida, Echinacea purpurea, 'Businka', čaj, 'Burka', kaftarna kislina, Sorbus, glivične bolezni, glive, črna pegavost, fragaria x ananassa, jagode, white shoulder, physiological disorder, Vrtni jagodnjak, Colletotrichum nymphaeae, razvoj bolezni, polifenoli, jerebika, skorš, alkoholni ekstrakti, različni načini priprave, okuženost plodov, fenoli, hruška, brek, terpenoidi, GLRaV, listi, jagodičje, virus, BLVT, navadni jagodnjak, bolezni lesa vinske trte, barva, geni, položaj, deli, grozd, ribezi, Amelanchier lamarckii F. G. Schroed., encimi, flavonoidna pot, kakovostni parametri, bele sorte, Vaccinium macrocarpon, Vaccinium vitis-idaea, biokemična sestava, veleplodna mahovnica, brusnica, aronija, Aronia melanocarpa, ogljikovi hidrati, green tip, UV, rak, Fragaria × ananassa, pastinak, zelena, furanokumarini, psoralen, zdravje, pigmenti, stare sorte hrušk, notranja in zunanja kakovost plodov, stare sorte, Vaccinium corymbosum, ameriška borovnica, maščobne kisline, polisaharidi, parametri kakovosti, notranji parametri kakovosti, navadna barvilnica, octovec, dresnik, invazivne tujerodne rastline, zunanji parametri kakovosti, senzorična analiza, karotenoidi, navadna kustovnica, sekundarni metabolite, flavanoli, flavanoni, pijače, jesen, skupni fenoli, pomlad, japonski dresnik, Fallopia japonica, vegetativno razmnoževanje, Lycium barbarum, cepljenje, hormonski preparati, cepljenke, siljenje, žlezava nedotika, vinogradništvo, prehrana, maline, prehrana ljudi, biorazgradljiva embalaža, mikroorganizmi, fenolne kisline, jabolko, črni ribez, tanini, primary metabolites, secondary metabolites, uneven ripening, strawberry, pektini, uporabnost, prehranske vlaknine, jabolčna kislina, način priprave, Mespilus germanica, nešplja, Ilex paraguariensis, Mate, 'Refošk', kaolin, cepljenka, cepič, glukoza, citronska kislina, fruktoza, gojenje, podlaga, razkuževanje, fruit ripening |