Numbers

The table includes keywords of all theses, where this person is in the role of a mentor. Keywords are sorted by the frequency, with most frequent keywords at the top. Most frequent keywords may tell what this mentor's research fields and interests are.

Person: Andreja Čanžek Majhenič

Together there are 160 keywords, that are appearing 215 times.
25 of them (15.63 % of all) appear more than once, together appearing 80 times (37.21 % of all appearances).

FrequencyKeyword
Num.%
7x8.75%mlečni izdelki, mleko
5x6.25%senzorične lastnosti
4x5%kozje mleko, kemijska sestava, koze, ekološka reja, konvencionalna reja
3x3.75%sir, antibiotiki, koagulacija, tehnološki postopki, surovo mleko, fermentacija, kefir
2x2.5%senzorična analiza, sirotka, odpornost proti antibiotikom, mikroorganizmi, mikrobiota sira, mlečnokislinske bakterije, kefirno zrno, mikrobiota, sveži siri, MALDI-TOF MS
1xcefoksitin, oksacilin, metoda razredčevanja v mikrotitrski plošči, sladki pinjenec, lecitin, uporaba, sestavine mleka, prehranska vrednost, fermentiran pinjenec, pinjenec, cefalotin, kisli pinjenec, minimalna inhibitorna koncentracija, napihovanje sirov, stafilokoki, Staphylococcus aureus, podaljšanje obstojnosti, serumski proteini, kislinska koagulacija, baktofugat, aditivi, Clostridium tyrobutyricum, skuta, baktofugiranje, reja, baktofuga, penicilin, hidroliza laktoze, analize mleka, sirišče, mikrobiološko sirišče, medicina, konzervansi, lakticini, enterocini, živila, tekoče sirišče, sirišče v prahu, kozji sir, tehnološke lastnosti, drobnica, kakovost mleka, senzorične analize, edamec, fizikalno-kemijske analize, pediocini, nizin, fermentirana sirotka, starterske kulture, centrifugiranje mleka, Drobnica, ozaveščenost potrošnikov, živilo, potrošniki, laktaza, mikrobiološka analiza, geni za odpornost, protimikrobne snovi, bakteriocini, tetraciklin, eritromicin, siri, laktobacili, clean label, mikrobiološke značilnosti, kemijske analize, mikrobiološke analize, ustreznost deklaracije, mali proizvajalci, kakovost mlečnih izdelkov, odpornost, občutljivost, analizne metode, laktozna intoleranca, biosenzorji, Carpobrotus edulis, bioactivity, encimske metode, MID-IR, laktoza, HPLC, osiromašena kisla sirotka, gojenje mikroorganizmov na petrijevih ploščah, ovčja albuminska skuta, liofilizacija, inovativna živila, mlečna maščoba, antimikrobno delovanje, prebiotična aktivnost, simbiotična aktivnost, športna prehrana, gastronomija, dinamika rasti bakterij, mlekomati, metoda MALDI – TOF MS, mikrobiološka kakovost, Escherichia coli, zoreni siri, koagulaza pozitivni stafilokoki, halophyte plants, phenolics, beljakovine, sol, suha snov, maščobe, sušenje, trnič, kisanje mleka, kisla sirotka, senzorična kakovost, osamitev, molekularne genetske metode, RAPD-PCR, identifikacija mikroorganizmov, Lactococcus lactis, tradicionalni mlečni izdelki, Lactobacillus paracasei, tradicionalni slovenski sir, primerjava sirov, bakterije, tehnološko koristni mikroorganizmi, kvarljivi mikroorganizmi, nutritional properties, physicochemical properties, yogurt, functional foods, patogeni mikroorganizmi, pasterizacija, siri iz surovega senenega mleka, zaščitna kultura, seneno mleko, smetana, jogurt, surovo maslo, sevna sorodnost