1x | | usposabljanje zaposlenih, mikrobiološka varnost, namenjena takojšnjemu zaužitju, prikrito opazovanje, predšolska vzgoja, osebna higiena, predšolski otroci, metoda tehtanja, ulična hrana, premični in/ali začasni obrati javne prehrane, spodbujevalna orodja, vodikov peroksid, jugovzhodna Slovenija, kultura zagotavljanja varnosti živil, znanje zaposlenih pri delu z živili, osnovnošolski otroci, živilski obrati, okužbe, povezane z zdravstvom, kuhinja v osnovni šoli, ATP bioluminiscenca, večkratno odporni mikroorganizmi, ravnanje z živili, umivanje, užitni del, vzgojno-izobraževalne institucije, načelo kratkih verig, javna naročila, dejavniki vpliva na vključevanje hrane, lokalno pridelana in predelana hrana, ocena skladnosti vodovodov v občini Mirna, upravljanje vodovodov, dezinfekcija, dvovedrni sistem, brisi, stroški, mikrobiološki pregled, vizualni pregled, boks sistem, strojno čiščenje, IFS, SIST EN ISO 22000:2005, validacija, potrošnik, kuhinjski dnevnik, neužitni del, gospodinjstva, odpadna hrana, HACCP, tveganje, vedenje zaposlenih, kakovost živil, starostnik, medicinska sestra, varna živila, ukrepi, neformalno izobraževanje, prehrana, proizvodnja hrane, ulična prehrana, živilsko podjetje, vzdrževanje, zaščita živil, akcijski načrt, varnost hrane, ulični prodajalci hrane, študenti, prehranska dopolnila, prehranski obrat, varna hrana, spodbujanje, spodbujevalci higienskega vedenja, starostniki, okužbe z živili, vedenjske spremembe, spremembe v higieni, spremembe v času pandemije, higienske navade, pandemija COVID-19, SARS-CoV-2, zaznavanje tveganja, navade, deležniki v prehranski verigi, dobre prakse v prehranskih verigah, kratke dobavne verige, lokalna hrana, grafični spodbujevalci, uporaba prehranskih dopolnil, nutrivigilanca, stafilokoki, glive, Escherichia coli, delovna obleka, oblačila, vrtec, patogene bakterije, akrilamid, živilsko prehrambni obrati, ravnanje, orodje spodbujanja, bakterije, blažilni ukrepi, anketni vprašalniki, mlečna formula, izbrizgano materino mleko, okužbe povezane z zdravstvom, bolnišnične okužbe, praksa, živilska industrija, kultura varnosti hrane, metode merjenja kulture varnosti hrane, spodbujanje higienskega vedenja, orodja spodbujanja, nosečnost, rokovanje z živili, babištvo, diplomska dela, Glo germ, viški hrane |