Numbers

The table includes keywords of all theses, where this person is in the role of a mentor. Keywords are sorted by the frequency, with most frequent keywords at the top. Most frequent keywords may tell what this mentor's research fields and interests are.

Person: Tomaž Požrl

Together there are 63 keywords, that are appearing 73 times.
10 of them (15.87 % of all) appear more than once, together appearing 20 times (27.4 % of all appearances).

FrequencyKeyword
Num.%
2x10%vsebnost vode, zaslajevanje, ajdov slad, jagode, izdelki iz jagod, fenolne spojine, skladiščenje, barva, fitinska kislina, ajda
1xglutation, kakovost slada, kongresna metoda, vitamin C, pakiranje živil, antioksidanti, encimska aktivnost, strukturne lastnosti, fizikalnokemijske lastnosti, jagodni džemi, antociani, pivo, L-askorbinska kislina, glukozinolati, perutninske pleskavice, sekljanci, funkcionalna živila, n-3 maščobne kisline, modificirana atmosfera, narezano zelje, migracija vode, kontrolirana atmosfera, mesni izdelki, dihanje, skladiščenje zelja, zelje, humektanti, policiklični aromatski ogljikovodiki, toksične snovi, pekovski izdelki, moka, vrsta moke, prekajevanje živil, sušenje živil, suha jabolka, suho sadje, začimbe, lovor, majaron, tehnološki postopek, kruh, polisaharidi, živila, škrob, farmacevtska učinkovina, voda, aditivi, antocianini, kislo testo, kaljenje, jagodni namaz, spremembe barve, vodna aktivnost