Numbers

The table includes keywords of all theses, where this person is in the role of a mentor. Keywords are sorted by the frequency, with most frequent keywords at the top. Most frequent keywords may tell, what this mentor's research fields and interests are.

Person: Božidar Žlender

Together there are 224 keywords, that are appearing 319 times.
38 of them (16.96 % of all) appear more than once, together appearing 133 times (41.69 % of all appearances).

FrequencyKeyword
Num.%
20x15.04%senzorične lastnosti
9x6.77%kemijska sestava
8x6.02%gotove jedi
6x4.51%mesni izdelki, mikrobiološka kakovost, skladiščenje
5x3.76%maščobne kisline, tekstura
4x3.01%holesterol
3x2.26%viskoznost, obstojnost gotovih jedi, barva, reološke lastnosti, nitritna sol, ribe
2x1.5%piščančje meso, antioksidanti, Slovenija, vsebnost soli, prehranska vrednost, [alfa]-tokoferol, energijska vrednost, sol, čufte v paradižnikovi omaki s krompirjevim pirejem, emulzije, fizikalno-kemijske lastnosti, PCB, rižev škrob, škrob, omake, kunčje meso, poliklorirani bifenili, zgoščevanje omak, mesne emulzije, koencim Q10, starterske kulture, pakiranje, maščobe
1xekstrakt rožmarina, skladiščenje omak, koruzni škrob, modificirani koruzni škrob, solatni prelivi, stabilnost emulzij, polpete v omaki iz stročjega fižola s krompirjevim pirejem, modificirana atmosfera, senzorična kakovost, stabilizatorji, krompirjev škrob, obstojnost, jogurtovi solatni prelivi, delikatesne solate, divjačinsko meso, piščančja prsa, koencimi, piščančja bedra, piščančja krila, krma obogatena s koencimom Q10, CCMP, pigment toplotno obdelanega razsoljenega mesa, mesni pigmenti, sauvignon, vgrajevanje mesnih pigmentov, inkapsulacija, mikrodelci, sendviči, pakiranje sendvičev, geografsko poreklo, meso divjih prašičev, Poljska, pesticidi, polidisperzni sistemi, meso jelenov, oksidacija lipidov, embalažni materiali, čas skladiščenja, patogeni mikroorganizmi, divjačina, zgoščevalci omak, bograč, kunci SIKA, metoda po Ubhayasekeraju, prehrana kuncev, voda, beljakovine, oksidi holesterola, postrv, prehranska vlaknina, morske ribe, sladkovodne ribe, sardela, pepel, vrednost pH, EPK, DPK, DHK, ISTE, n-3 nenasičene maščobne kisline, sardine, sveže ribe, konzervirane ribe, tuna, postrvi, pločevinke, PVC folija, piščančji paprikaš, laški rizling, mleta rdeča paprika, ekstrakt rdeče paprike, pasterizirane gotove jedi, spol kuncev, kunci, SIKA, linije kuncev, starost kuncev, sušene mesnine, sušene klobase, pasteriziran segedin golaž, steriliziran segedin golaž, pasteriziran ričet, steriliziran ričet, ričet, segedin golaž, probiotiki, prebiotiki, zmanjšana vsebnost maščob, preživelost Lactobacillus paracasei subsp. paracasei, meso, kontrola kakovosti, kranjska klobasa, kuhinjska sol, manjša vsebnost soli, aroma, tehnološka kakovost, slanost, prekajena šunka, nadomestek soli, fosfati, zmanjševanje soli, prašiči, krma, rancimat, morska sol, kosmičena sol, solni cvet, barjene klobase, obstojnost mesa, prašičje meso, vitamin E, tokoferoli, oksidacija, šunka, paradižnikova omaka, komercialne starterske kulture, tekoča gojišča, mesna emulzija, suhe salame, toksične spojine, toplotna obdelava, vinske kremne omake, zgoščevalna sredstva, pšenična moka, modificiran koruzni škrob, piščančji zrezek v gobovi omaki z rižem, testenine z mesno omako, merjenje barve, tekstura jajčnih krem, čufti, zmanjševanje vsebnosti soli, vsebnost rumenjakov, vsebnost sladkorja, prekinjena hladna veriga, slaščice, jajčne kreme, kakovost jajčnih krem, gojeni brancin, prostoživeči brancin, postanost, fizikalno-kemijske analize, funkcionalna živila, razvoj novega izdelka, namensko olje za cvrenje, sončnično olje, ocvrte piščančje prsi, rastlinska olja, cvrenje v olju, repično olje, paštete, perutninska jetrna pašteta, vino, sladki muškat, chardonnay, traminec, slovenske nacionalne jedi, kombiniranje jedi in pijač, živilski dodatki, askorbinska kislina, prekmurska gibanica, gastronomija, pripravljene jedi, sestava jedilnikov, prehrana starostnikov, starostniki, dom za starejše občane, dnevni vnos hranil, prehrana, tekstura brancinov, Dicentrarchus labrax, sestava mesa brancinov, maščobnokislinska sestava, n-3 maščobne kisline, hranilna vrednost, energijska gostota, prehranska priporočila, prehranjevalne navade, organizirana prehrana zaposlenih, jedilniki, prehrana nosečnic, nosečnice, senzorične analize, suhe klobase, slovenske pokrajine, sprejemljivost živil, sivi pinot