Your browser does not allow JavaScript!
JavaScript is necessary for the proper functioning of this website. Please enable JavaScript or use a modern browser.
Open Science Slovenia
Open Science
DiKUL
slv
|
eng
Search
Browse
New in RUL
About RUL
In numbers
Help
Sign in
Organisation
Files
Mentors
Basic
Bibliography
Published theses
Top keywords
Keyword timeline
Co-mentors
Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.
MSc theses (11)
Žiga Blatnik:
Analiza primerjave funkcionalnih ploščic iz suhega sadja
Noemi Pavlović:
Optimizacija teksturnih lastnosti koagulatov mesnih namazov, izdelanih z različnimi škrobi in vrstami moke
Alenka Jurhar:
Učinek dodanega na sol vezanega brinovega ekstrakta na tvorbo heterocikličnih aromatskih aminov v toplotno obdelanih govejih pleskavicah
Urška Luzar:
Maščobnokislinski profil gojenih postrvi
Monika Lesjak:
Priprava biskvitov s povečano vsebnostjo beljakovin
Uroš Morela:
Vpliv dodatka različnih sredstev za vezanje vode na stabilnost goveje mesne emulzije
Urška Kumer:
Priprava biskvitov z dodatkom prehranske vlaknine
Vita Kotnik:
Uporaba hidrokoloidov pri pripravi brezglutenskih biskvitov
Kaja Žerjav:
Vpliv dodatka mletih konopljinih semen na prehransko vrednost in fizikalno-kemijske lastnosti mafinov
Maja Kržin:
Priprava in vrednotenje biskvitov z različnimi nadomestki saharoze
Pina Arnšek:
Prehranske in fizikalno-kemijske lastnosti izbranega peciva z dodatkom spiruline