Numbers

Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.

PhD theses (1)

  1. Marjeta Mencin: Izboljšanje dostopnosti in antioksidativne aktivnosti vezanih fenolnih spojin iz semen pire (Triticum spelta L.) z izbranimi biotehnološkimi procesi

MSc theses (7)

  1. Ana Glibota: Vpliv različnih postopkov priprave na nekatere prehransko pomembne komponente psevdožit
  2. Nika Kunšek: Flavonoidi v slovenskih sortah hmelja
  3. Mateja Stipič: Vpliv fermentacije na nekatere prehransko pomembne komponente psevdožit
  4. Laura Neuwirth: Vpliv dodatka kislega testa s kaljenimi zrni pire na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
  5. Ana Ilešič: Vsebnost fenolnih spojin in antioksidativni potencial kaljenih semen navadnega rička (Camelina sativa L.)
  6. Katja Golob: Vpliv osvetljevanja s svetlobo različnih valovnih dolžin na antioksidativni potencial kaljene pšenice
  7. Maja Krek: Vpliv osvetljevanja s svetlobo različnih valovnih dolžin na antioksidativni potencial kaljene pire

Bsc theses (11)

  1. Domen Božič: Vpliv priprave ječmenovega slada na kakovost kongresne sladice
  2. Gaja Uranjek: Vloga biokomponent iz žit pri razvoju funkcionalnih živil
  3. Gašper Korat: Vpliv različnih dejavnikov na potek fermentacije in nekatere kakovostne parametre piva
  4. Brina Pavlovič: Fenolne spojine v kislem testu
  5. Karmen Porenta: Antioksidativne lastnosti kruha, obogatenega z dodatkom kaljenih pšeničnih zrn
  6. Nina Kukman: Antioksidativne lastnosti kruha obogatenega z dodatkom kaljenih pirinih zrn
  7. Rok Cerar: Vpliv kaljenja semen industrijske konoplje (Cannabis sativa L.) na vsebnost skupnih fenolnih spojin
  8. Katja Vidmar: Antioksidativna učinkovitost izvlečkov iz kaljenih semen industrijske konoplje (Cannabis sativa L.)
  9. Bojana Klemenčič: Antioksidativna učinkovitost rženega slada
  10. Ana Glibota: Vsebnost skupnih fenolnih spojin v rženem sladu
  11. Ivana Polak: Antioksidativni potencial kaljene rži