Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Številke
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Doktorska dela (1)
Sandra Pestar Bizjak:
Motivacijski dejavniki slovenskih potrošnikov za nakup vina v povezavi s percepcijo vinorodnih regij
Magistrska dela (17)
Anja Tušar:
Vpliv velikosti vzorca kruha na zaznavo slanega okusa pri potrošnikih
Irena Grilc:
Vpliv stopnje etnocentričnosti na nakupno vedenje potrošnikov za vina
Anja Pristavec:
Primerjava vsebnosti antioksidantov v zelenjavi in sadju z upoštevanjem maloprodajnih cen
Nina Završnik:
Percepcija koristnosti in škodljivosti zauživanja rib pri mladih odraslih v Sloveniji
Janja Pohorec:
Analiza odnosa staršev do pomena zdravih prehranskih navad predšolskih otrok in njihovega zadovoljstva s prehransko oskrbo v vrtcu Velenje
Blaž Rožman:
Zaznava sadnih polnil brez aditivov v palačinkah
Laura Zuzzi:
Vpliv blagovne znamke na senzorično oceno durum testenin pri slovenskih potrošnikih
Tjaša Gorjanc:
Analiza uspešnosti poslovanja gospodarskih družb v slovenskem kmetijstvu
Sabina Vrecl:
Vpliv sistema reje na percipirano kakovost in senzorično oceno piščančjega mesa pri slovenskih potrošnikih
Maja Puhek:
Vpliv porekla in z njim povezanih dejavnikov na zaznano vrednost sveže zelenjave
Andreja Simeonov:
Vpliv ekološke označbe na percipirano vrednost sadnih sokov
Zijad Bajrić:
Primerjava označevanja predpakiranih halal in konvencionalnih živil na trgovskih policah v Sloveniji in Bosni in Hercegovini
Dejan Dimitrovski:
Senzorične preference Slovencev do vin sorte chardonnay različnega porekla
Špela Vertačnik:
Analiza dejavnikov kakovosti vin v Sloveniji z uporabo podatkov iz uradnih ocenjevanj
Ana Vabič:
Odnos milenijcev do lastne pridelave in predelave hrane v urbanih okoljih
Eliza Julijana Kegl:
Vpliv prehranskega znanja in odnosa do prehrane na stanje prehranjenosti pri starejši populaciji v Sloveniji
Ema Luna Karara Geršak:
Sprejemljivost mesa piščancev, krmljenih z dodatkom ličink črne bojevniške muhe (Hermetia illucens L.), pri potrošnikih
Diplomska dela (1)
Irena Grnjak:
Alternativni načini reje in potrošnik