Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Doktorska dela (1)

  1. Sandra Pestar Bizjak: Motivacijski dejavniki slovenskih potrošnikov za nakup vina v povezavi s percepcijo vinorodnih regij

Magistrska dela (15)

  1. Anja Tušar: Vpliv velikosti vzorca kruha na zaznavo slanega okusa pri potrošnikih
  2. Irena Grilc: Vpliv stopnje etnocentričnosti na nakupno vedenje potrošnikov za vina
  3. Anja Pristavec: Primerjava vsebnosti antioksidantov v zelenjavi in sadju z upoštevanjem maloprodajnih cen
  4. Nina Završnik: Percepcija koristnosti in škodljivosti zauživanja rib pri mladih odraslih v Sloveniji
  5. Janja Pohorec: Analiza odnosa staršev do pomena zdravih prehranskih navad predšolskih otrok in njihovega zadovoljstva s prehransko oskrbo v vrtcu Velenje
  6. Blaž Rožman: Zaznava sadnih polnil brez aditivov v palačinkah
  7. Laura Zuzzi: Vpliv blagovne znamke na senzorično oceno durum testenin pri slovenskih potrošnikih
  8. Tjaša Gorjanc: Analiza uspešnosti poslovanja gospodarskih družb v slovenskem kmetijstvu
  9. Sabina Vrecl: Vpliv sistema reje na percipirano kakovost in senzorično oceno piščančjega mesa pri slovenskih potrošnikih
  10. Maja Puhek: Vpliv porekla in z njim povezanih dejavnikov na zaznano vrednost sveže zelenjave
  11. Andreja Simeonov: Vpliv ekološke označbe na percipirano vrednost sadnih sokov
  12. Zijad Bajrić: Primerjava označevanja predpakiranih halal in konvencionalnih živil na trgovskih policah v Sloveniji in Bosni in Hercegovini
  13. Dejan Dimitrovski: Senzorične preference Slovencev do vin sorte chardonnay različnega porekla
  14. Špela Vertačnik: Analiza dejavnikov kakovosti vin v Sloveniji z uporabo podatkov iz uradnih ocenjevanj
  15. Ana Vabič: Odnos milenijcev do lastne pridelave in predelave hrane v urbanih okoljih

Diplomska dela (1)

  1. Irena Grnjak: Alternativni načini reje in potrošnik