Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Doktorska dela (2)
Nataša Lilek:
Vpliv botaničnega porekla na hranilno vrednost cvetnega prahu osmukanca
Blaž Ferjančič:
Aplikacija metode AOAC 2011.25 za določanje prehranske vlaknine in njen vpliv na oceno vnosa z živili
Magistrska dela (18)
Katja Vraničar:
Preoblikovanje biskvitov za izboljšanje hranilne sestave
Lina Recer Ajdič:
Uporaba dodatka kaljenih zrn pri pripravi pekovskih izdelkov
Sabina Kocijan:
Vrednotenje vnosa hranil pri študentih študija Prehrana
Mateja Stipič:
Vpliv fermentacije na nekatere prehransko pomembne komponente psevdožit
Oktavija Sakal Dumić:
Vpliv dodatka cvetnega prahu osmukanca na hranilno vrednost in senzorične lastnosti piškotov
Jernej Bajc:
Vpliv dodatkov na kakovost toasta
Tina Pucihar:
Vsebnost sladkorjev in prehranske vlaknine v cvetnem prahu osmukancu
Janja Pohorec:
Analiza odnosa staršev do pomena zdravih prehranskih navad predšolskih otrok in njihovega zadovoljstva s prehransko oskrbo v vrtcu Velenje
Vesna Rajšp:
Priporočila za prehrano v izrednih razmerah
Janja Jeseničnik:
Obogatitev belega pšeničnega kruha s prehransko vlaknino
Marjeta Rak:
Fenolni profil slovenskega matičnega mlečka
Borut Benko:
Primerjava hranilne vrednosti in antioksidativne učinkovitosti cvetnega prahu osmukanca in izkopanca
Saša Kugler:
Obogatitev barjenih klobas s prehransko vlaknino
Petra Česen:
Hranilna vrednost, senzorične lastnosti in odvajalni učinek gumi bonbonov z laktulozo
Ana Glibota:
Vpliv različnih postopkov priprave na nekatere prehransko pomembne komponente psevdožit
Petra Ožbolt:
Antioksidativna učinkovitost in senzorična sprejemljivost ingverja (Rhizoma zingiberis) ter možnost uporabe v prehrani
Kaja Okorn:
Vrednotenje šolskih kosil s spremljanjem ponujene in dejansko zaužite hrane
Nina Križnik:
Preskrbljenost prebivalcev Slovenije z ustrezno zalogo hrane
Diplomska dela (15)
Katja Mrvar:
Prehranska vrednost užitnih gob
Manca Simonič:
Primerjava šolskih prehranskih politik evropskih držav
Ana Buda:
Senzorične lastnosti začimb in možnosti uporabe v pekovskih izdelkih
Kaja Okorn:
Pomen senzoričnih leksikonov v živilstvu
Sara Serdoz:
Sladkost in senzorična sprejemljivost različnih sladkorjev
Tanja Janežič:
Antioksidativna učinkovitost in senzorična sprejemljivost medu z dodatki
Anja Gašperlin:
Vrednotenje barve rumenjakov
Petra Česen:
Določanje rezistentnega škroba v izbranih živilih
Tjaša Žohar:
Vpliv skladiščenja na nekatere parametre matičnega mlečka
Monika Lesjak:
Hranilna vrednost in všečnost izbranih brezglutenskih živil
Eva Rigler:
Opisna senzorična analiza kave
Nina Petrovčič:
Obogatitev pijač s prehransko vlaknino
Nika Kunšek:
Karakterizacija senzoričnih lastnosti ajdovega medu
Ivana Peras:
Določitev nekaterih fizikalno-kemijskih parametrov ajdovega medu
Simon Lozar:
Senzorična analiza čokolade s panelom potrošnikov