Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Doktorska dela (2)

  1. Nataša Lilek: Vpliv botaničnega porekla na hranilno vrednost cvetnega prahu osmukanca
  2. Blaž Ferjančič: Aplikacija metode AOAC 2011.25 za določanje prehranske vlaknine in njen vpliv na oceno vnosa z živili

Magistrska dela (15)

  1. Katja Vraničar: Preoblikovanje biskvitov za izboljšanje hranilne sestave
  2. Sabina Kocijan: Vrednotenje vnosa hranil pri študentih študija Prehrana
  3. Mateja Stipič: Vpliv fermentacije na nekatere prehransko pomembne komponente psevdožit
  4. Jernej Bajc: Vpliv dodatkov na kakovost toasta
  5. Tina Pucihar: Vsebnost sladkorjev in prehranske vlaknine v cvetnem prahu osmukancu
  6. Janja Pohorec: Analiza odnosa staršev do pomena zdravih prehranskih navad predšolskih otrok in njihovega zadovoljstva s prehransko oskrbo v vrtcu Velenje
  7. Vesna Rajšp: Priporočila za prehrano v izrednih razmerah
  8. Janja Jeseničnik: Obogatitev belega pšeničnega kruha s prehransko vlaknino
  9. Marjeta Rak: Fenolni profil slovenskega matičnega mlečka
  10. Borut Benko: Primerjava hranilne vrednosti in antioksidativne učinkovitosti cvetnega prahu osmukanca in izkopanca
  11. Saša Kugler: Obogatitev barjenih klobas s prehransko vlaknino
  12. Petra Česen: Hranilna vrednost, senzorične lastnosti in odvajalni učinek gumi bonbonov z laktulozo
  13. Ana Glibota: Vpliv različnih postopkov priprave na nekatere prehransko pomembne komponente psevdožit
  14. Petra Ožbolt: Antioksidativna učinkovitost in senzorična sprejemljivost ingverja (Rhizoma zingiberis) ter možnost uporabe v prehrani
  15. Kaja Okorn: Vrednotenje šolskih kosil s spremljanjem ponujene in dejansko zaužite hrane

Diplomska dela (15)

  1. Katja Mrvar: Prehranska vrednost užitnih gob
  2. Manca Simonič: Primerjava šolskih prehranskih politik evropskih držav
  3. Ana Buda: Senzorične lastnosti začimb in možnosti uporabe v pekovskih izdelkih
  4. Kaja Okorn: Pomen senzoričnih leksikonov v živilstvu
  5. Sara Serdoz: Sladkost in senzorična sprejemljivost različnih sladkorjev
  6. Tanja Janežič: Antioksidativna učinkovitost in senzorična sprejemljivost medu z dodatki
  7. Anja Gašperlin: Vrednotenje barve rumenjakov
  8. Petra Česen: Določanje rezistentnega škroba v izbranih živilih
  9. Tjaša Žohar: Vpliv skladiščenja na nekatere parametre matičnega mlečka
  10. Monika Lesjak: Hranilna vrednost in všečnost izbranih brezglutenskih živil
  11. Eva Rigler: Opisna senzorična analiza kave
  12. Nina Petrovčič: Obogatitev pijač s prehransko vlaknino
  13. Nika Kunšek: Karakterizacija senzoričnih lastnosti ajdovega medu
  14. Ivana Peras: Določitev nekaterih fizikalno-kemijskih parametrov ajdovega medu
  15. Simon Lozar: Senzorična analiza čokolade s panelom potrošnikov