Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Doktorska dela (2)

  1. Blaž Ferjančič: Aplikacija metode AOAC 2011.25 za določanje prehranske vlaknine in njen vpliv na oceno vnosa z živili
  2. Nataša Lilek: Vpliv botaničnega porekla na hranilno vrednost cvetnega prahu osmukanca

Magistrska dela (9)

  1. Petra Česen: Hranilna vrednost, senzorične lastnosti in odvajalni učinek gumi bonbonov z laktulozo
  2. Saša Kugler: Obogatitev barjenih klobas s prehransko vlaknino
  3. Borut Benko: Primerjava hranilne vrednosti in antioksidativne učinkovitosti cvetnega prahu osmukanca in izkopanca
  4. Marjeta Rak: Fenolni profil slovenskega matičnega mlečka
  5. Vesna Rajšp: Priporočila za prehrano v izrednih razmerah
  6. Janja Pohorec: Analiza odnosa staršev do pomena zdravih prehranskih navad predšolskih otrok in njihovega zadovoljstva s prehransko oskrbo v vrtcu Velenje
  7. Tina Pucihar: Vsebnost sladkorjev in prehranske vlaknine v cvetnem prahu osmukancu
  8. Sabina Kocijan: Vrednotenje vnosa hranil pri študentih študija Prehrana
  9. Jernej Bajc: Vpliv dodatkov na kakovost toasta

Diplomska dela (11)

  1. Simon Lozar: Senzorična analiza čokolade s panelom potrošnikov
  2. Kaja Okorn: Pomen senzoričnih leksikonov v živilstvu
  3. Ivana Peras: Določitev nekaterih fizikalno-kemijskih parametrov ajdovega medu
  4. Nika Kunšek: Karakterizacija senzoričnih lastnosti ajdovega medu
  5. Nina Petrovčič: Obogatitev pijač s prehransko vlaknino
  6. Monika Lesjak: Hranilna vrednost in všečnost izbranih brezglutenskih živil
  7. Tjaša Žohar: Vpliv skladiščenja na nekatere parametre matičnega mlečka
  8. Petra Česen: Določanje rezistentnega škroba v izbranih živilih
  9. Anja Gašperlin: Vrednotenje barve rumenjakov
  10. Tanja Janežič: Antioksidativna učinkovitost in senzorična sprejemljivost medu z dodatki
  11. Sara Serdoz: Sladkost in senzorična sprejemljivost različnih sladkorjev