izpis_h1_title_alt

Vpliv sestave in procesnih parametrov na stabilnost gela ksantana : enovit magistrski študij farmacija
ID Starič, Sabina (Avtor), ID Kerč, Janez (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Homar, Miha (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/docs/default-source/knjiznica-doc/magistrske/2017/staric_sabina_mag_nal_2017.pdf?sfvrsn=2 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:ksantan, stabilnost, eksperimentalni načrt, procesni parametri, nefelometrija, reologija
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[S. Starič]
Leto izida:2017
Št. strani:IX, 57 f.
PID:20.500.12556/RUL-99303 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:532.135+661.12(043.3)
COBISS.SI-ID:4452465 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:13.10.2019
Število ogledov:1659
Število prenosov:134
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of composition and process parameters on the stability of xanthan gel

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj