Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv sestave in procesnih parametrov na stabilnost gela ksantana : enovit magistrski študij farmacija
ID
Starič, Sabina
(
Avtor
),
ID
Kerč, Janez
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Homar, Miha
(
Komentor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.ffa.uni-lj.si/docs/default-source/knjiznica-doc/magistrske/2017/staric_sabina_mag_nal_2017.pdf?sfvrsn=2
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
ksantan
,
stabilnost
,
eksperimentalni načrt
,
procesni parametri
,
nefelometrija
,
reologija
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[S. Starič]
Leto izida:
2017
Št. strani:
IX, 57 f.
PID:
20.500.12556/RUL-99303
UDK:
532.135+661.12(043.3)
COBISS.SI-ID:
4452465
Datum objave v RUL:
13.10.2019
Število ogledov:
1659
Število prenosov:
134
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of composition and process parameters on the stability of xanthan gel
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj