izpis_h1_title_alt

Vpliv sestave in procesnih parametrov na stabilnost gela ksantana : enovit magistrski študij farmacija
Starič, Sabina (Avtor), Kerč, Janez (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Homar, Miha (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/docs/default-source/knjiznica-doc/magistrske/2017/staric_sabina_mag_nal_2017.pdf?sfvrsn=2 Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:ksantan, stabilnost, eksperimentalni načrt, procesni parametri, nefelometrija, reologija
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Leto izida:2017
Založnik:[S. Starič]
Št. strani:IX, 57 f.
UDK:532.135+661.12(043.3)
COBISS.SI-ID:4452465 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:348
Število prenosov:77
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of composition and process parameters on the stability of xanthan gel

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj