izpis_h1_title_alt

Vpliv saharoze natrijevega klorida in pektina v medijih različnih vrednosti pH na sproščanje paracetamola iz ogrodnih tablet : enoviti magistrski študijski program Farmacija
Vrbanac, Helena (Avtor), Bogataj, Marija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/docs/default-source/knjiznica-doc/magistrske/2017/vrbanac_helena_mag_nal_2017.pdf?sfvrsn=2 Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:hidroksipropil metilceloloza, prirejeno sproščanje, saharoza, pektin
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Leto izida:2017
Založnik:[H. Vrbanac]
Št. strani:64 f.
UDK:542:615.011(043.3)
COBISS.SI-ID:4370801 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:139
Število prenosov:82
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of sucrose, sodium chloride and pectin in dissolution media with different pH values on release of acetominophen from matrix tablets

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj