izpis_h1_title_alt

Vpliv saharoze natrijevega klorida in pektina v medijih različnih vrednosti pH na sproščanje paracetamola iz ogrodnih tablet : enoviti magistrski študijski program Farmacija
ID Vrbanac, Helena (Avtor), ID Bogataj, Marija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/docs/default-source/knjiznica-doc/magistrske/2017/vrbanac_helena_mag_nal_2017.pdf?sfvrsn=2 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:hidroksipropil metilceloloza, prirejeno sproščanje, saharoza, pektin
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[H. Vrbanac]
Leto izida:2017
Št. strani:64 f.
PID:20.500.12556/RUL-97941 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:542:615.011(043.3)
COBISS.SI-ID:4370801 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:05.01.2018
Število ogledov:1394
Število prenosov:211
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of sucrose, sodium chloride and pectin in dissolution media with different pH values on release of acetominophen from matrix tablets

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj