Podrobno

Arheološki sledovi v Prekmurju : primerjava med lidarjem in aerofotografijo
ID Gergjek, Petra (Avtor), ID Mlekuž Vrhovnik, Dimitrij (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (13,60 MB)
MD5: 1F56F2BC745D97D3BE798D68E8585D8B
PID: 20.500.12556/rul/ca89660a-0bff-416c-9791-014d15b25add

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:arheologija, daljinsko zaznavanje, lidar, arheološka najdišča, aerofotografija, vidnost sledov
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FF - Filozofska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[P. Gergjek]
Leto izida:2017
Št. strani:66 str.
PID:20.500.12556/RUL-97822 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:902
COBISS.SI-ID:65594210 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:14.11.2017
Število ogledov:4902
Število prenosov:2416
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
GERGJEK, Petra, 2017, Arheološki sledovi v Prekmurju : primerjava med lidarjem in aerofotografijo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : P. Gergjek. [Dostopano 24 julij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=97822
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:archaeology, remote sensing, lidar, archaeological sites, aerial photography, trace visibility

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv transporta na kakovost klavnih polovic in mesa pri govedu
  2. Can the suspension method (tenderstretch vs. Achilles tendon) enhance horsemeat quality?
  3. Suho zorenje govejega mesa
  4. Kakovost ekološko prirejenega govejega mesa
  5. Analiza klavne kakovosti goved v 'Mesni industriji Primorske'
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Growth performance, meat quality, and fecal microbial population in limousin bulls supplemented with hydrolyzable tannins
  2. Kakovost mesa bikov lisaste pasme v povezavi z zorenjem
  3. PRIMERJAVA KLAVNIH LASTNOSTI MED NAKLJUČNO IZBRANIMI BIKI IN BIKI IZ PROGENEGA TESTA
  4. Strategija trženja mesa škotskega goveda
  5. Klavna kakovost in kakovost mesa prašičev pitanih z dodatkom tanina v krmi

Nazaj