Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Using ZMET method for deciphering the meaning of cooking for consumers : master's thesis
ID
Siljanoski, Andrej
(
Avtor
),
ID
Kolar, Tomaž
(
Mentor
)
Več o mentorju...
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/siljanoski2153-B.pdf
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
marketing
,
consumer behaviour
,
purchasing
,
decision making
,
research
,
methods
,
qualitative analysis
,
cases
,
catering
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Siljanoski]
Leto izida:
2016
Št. strani:
II, 68, 6 str.
PID:
20.500.12556/RUL-94734
UDK:
366
COBISS.SI-ID:
23839974
Datum objave v RUL:
11.09.2017
Število ogledov:
1699
Število prenosov:
305
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Naslov:
Uporaba Zaltmanove tehnike metaforičnega priklica za razlago pomena kuhanja za porabnike
Ključne besede:
trženje
,
vedenje potrošnikov
,
nakup
,
odločanje
,
raziskave
,
metode
,
kvalitativna analiza
,
primeri
,
gostinstvo
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj