izpis_h1_title_alt

Inovativen kruh kot izdelčna inovacija na slovenskem trgu : magistrsko delo
ID Črešnik, Tjaša (Avtor), ID Kolar, Tomaž (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/cresnik2331-B.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prehrana, živilska industrija, ekologija, zdravje, novi proizvodi, inovacije, raziskave, tržne raziskave, analiza
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Črešnik]
Leto izida:2016
Št. strani:II, 61, 16 str.
PID:20.500.12556/RUL-91662 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:339.13
COBISS.SI-ID:23562726 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.05.2017
Število ogledov:1112
Število prenosov:108
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Innovative bread as product innovation in the Slovene market
Ključne besede:nutrition, food industry, ecology, health, new products, innovations, research, market research, analysis

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj