Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Analiza medijskega poročanja o primerjalnih prednostih ekološko pridelane hrane : diplomsko delo
ID
Krušić, Branka
(
Avtor
),
ID
Jančič, Zlatko
(
Mentor
)
Več o mentorju...
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska/pdfs/krusic-branka.pdf
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
okoljska zavest
,
ekološko pridelana hrana
,
medijsko poročanje
,
Trajnostni razvoj
,
Prehranjevalne navade
,
Tržno komuniciranje
,
Diplomska dela
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FDV - Fakulteta za družbene vede
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[B. Krušić]
Leto izida:
2016
Št. strani:
102 f.
PID:
20.500.12556/RUL-89185
UDK:
502.131.1:612.3(043.2)
COBISS.SI-ID:
34698333
Datum objave v RUL:
28.02.2017
Število ogledov:
1794
Število prenosov:
219
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
Sustainable development
,
Food habits
,
Marketing communication
,
Graduate theses
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj