izpis_h1_title_alt

Vpliv različnih pripravkov za redčenje na notranjo kakovost plodov jablane (Malus domestica Borkh.) cvs. 'Golden delicious' and 'Jonagold' : diplomsko delo
Sladič, Matej (Avtor), Veberič, Robert (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Štampar, Franci (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (389,68 KB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadjarstvo, jablane, Malus domestica, kemično redčenje, notranja kakovost plodov, redčenje plodov
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Založnik:[M. Sladič]
Št. strani:IX, 38 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:634.11:631.542.27:543.6(043.2)
COBISS.SI-ID:6341497 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:902
Število prenosov:312
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:fruit growing, apples, apple trees, chemical thinning, internal quality of fruit

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj