izpis_h1_title_alt

Izdelava embalaže za hitro prehrano s povečano termično obstojnostjo : diplomsko delo
ID Serafin, Dejan (Avtor), ID Vrabič Brodnjak, Urška (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1015,63 KB)
MD5: E7D1E6BC8EA0BCF72744CF903DA52502
PID: 20.500.12556/rul/0786a634-7115-4191-9628-2ca0d218b477

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:embalaža, embalažni materiali, recikliranje, hitra prehrana, termična obstojnost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Organizacija:NTF - Naravoslovnotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[D. Serafin]
Leto izida:2016
Št. strani:XI, 45 f.
PID:20.500.12556/RUL-88222 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:655
COBISS.SI-ID:3308144 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:22.12.2016
Število ogledov:1755
Število prenosov:305
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Packaging design of fast food with increased thermal resistance
Ključne besede:packaging, packaging materials, recycling, fast food, thermostability

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj