izpis_h1_title_alt

Večina ptičev, veliko dvoživk in tudi nekaj sesalcev ima okus po piščancu. Kaj je s tem?
ID Krnel, Dušan (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://pefprints.pef.uni-lj.si/4287/ Povezava se odpre v novem oknu

Izvleček
Najpogostejši okus je okus po piščancu, tega imajo vsi ptiči razen noja. Isti ali vsaj okus, ki bi sodil v to skupino, pa imajo tudi nekateri sesalci, na primer zajec, mačka, miš. V drugo skupino okusov so razvrstili tudi meso plazilcev in dvoživk ter po oceni paleontologov tudi meso dinazavrov.

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:žival
Vrsta gradiva:Članek v reviji
Tipologija:1.04 - Strokovni članek
Organizacija:PEF - Pedagoška fakulteta
Založnik:Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta
Leto izida:2016
Št. strani:35-35
Številčenje:21
PID:20.500.12556/RUL-87728 Povezava se odpre v novem oknu
ISSN:1318-9670
COBISS.SI-ID:11377993 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2017
Število ogledov:626
Število prenosov:101
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:animal

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj