izpis_h1_title_alt

Odnos do hrane: primerjava med dijaki in za to pristojnimi ustanovami : diplomsko delo
ID Cimerman, Anica (Avtor), ID Vadnal, Katja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (595,69 KB)
MD5: 6A53395DFB2A7D6789F8DFB1ED1EF3F4
PID: 20.500.12556/rul/738e4e76-9759-46ea-a369-150bedc4637c

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prehrana, dijaki, prehrambene navade, odnos do prehrane, zdrava prehrana, strokovna priporočila, ankete, Želimlje
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Cimerman]
Leto izida:2010
Št. strani:IX, 39 f., [2] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-858 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:612.39:373.5:351.778.2(497.4Želimlje)(043.2)
COBISS.SI-ID:6314361 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1902
Število prenosov:485
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:nutrition, high school students, food habits, professional recomendations, healthy diet, surveys, Želimlje

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj