izpis_h1_title_alt

Vsebnost sladkorjev in organskih kislin v različnih organih breskev (Prunus persica L.) in nektarin (Prunus persica var. nucipersica L.) : diplomsko delo
ID Vilfan, Maja (Avtor), ID Hudina, Metka (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,49 MB)
MD5: B629838FDFAF8791EF38762A1904AEB0
PID: 20.500.12556/rul/6dfc4657-2409-4faf-a535-4a34f7f546f9

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadjarstvo, breskve, nektarine, Prunus persica L., Prunus persica var. nucipersica L., organske kisline, plodovi, organi, sladkorji
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Vilfan]
Leto izida:2010
Št. strani:IX, 33 f.
PID:20.500.12556/RUL-836 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.21:634.26:631.526.32:631.524(043.2)
COBISS.SI-ID:6275449 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2413
Število prenosov:473
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:fruit growing, peaches, nectarines, fruits, organs, sugars, organic acids

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj