izpis_h1_title_alt

Frost decreases content of sugars, ascorbic acid and some quercetin glycosides but stimulates selected carotenes in Rosa canina hips
ID Čebulj, Anka (Avtor), ID Mikulič Petkovšek, Maja (Avtor), ID Schmitzer, Valentina (Avtor), ID Cunja, Vlasta (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1016/j.jplph.2015.01.014 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:šipek, rosa canina, kemična sestava, fenoli, fenolne spojine, karoteni, pozeba, primarni metaboliti, sekundarni metaboliti, zorenje, rosa canina, roose hips, phenolics, carotenes, frost damage, phenolic compounds, ripening, primary metabolites, secondary metabolites
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2015
Št. strani:Str. 55-63
Številčenje:Vol. 178
PID:20.500.12556/RUL-82660 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.1
ISSN pri članku:0176-1617
DOI:10.1016/j.jplph.2015.01.014 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:8110969 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:25.05.2016
Število ogledov:1573
Število prenosov:498
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of Plant Physiology
Skrajšan naslov:J. plant physiol.
Založnik:Gustav Fischer Verlag
ISSN:0176-1617
COBISS.SI-ID:2288388 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj