izpis_h1_title_alt

Primerjava učinkovitosti konzerviranja različnih sestavin naravnega izvora v dermalni formulaciji z izzivnim preizkusom in določanjem celokupnega števila mikroorganizmov : magistrska naloga
Lambergar, Laura (Avtor), Lunder, Mojca (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/magistrske/2016/Lambergar_Laura_mag_nal_2016.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:naravni konzervansi, ISO 11930, izzivni test, protimikrobna aktivnost, naravna kozmetika
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Leto izida:2016
Založnik:[L. Lambergar]
Št. strani:VII, 47 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:542:665.5(043.3)
COBISS.SI-ID:4035185 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:679
Število prenosov:223
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Comparison of preservative effectiveness of various natural ingredients in dermal formualtion by using challenge test and test of total viable microbial count

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj