Podrobno

Serološke in genetske značilnosti pri bolnikih s celiakijo : univerzitetni študijski program farmacija
ID Boh, Špela (Avtor), ID Osredkar, Joško (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Janša, Rado (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/diplome/2015/Boh_Spela_dipl_nal_2015.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:diagnoza celiakije, določanje protiteles razreda IgA, humani levkocitni antigeni, zdravljenje celiakije, serološki testi
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[Š. Boh]
Leto izida:2015
Št. strani:VI, 42 f.
PID:20.500.12556/RUL-81258 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:616.341-008.6-07(043.2)
COBISS.SI-ID:3892081 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.04.2016
Število ogledov:2509
Število prenosov:738
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
BOH, Špela, 2015, Serološke in genetske značilnosti pri bolnikih s celiakijo : univerzitetni študijski program farmacija [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : Š. Boh. [Dostopano 13 avgust 2025]. Pridobljeno s: http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/diplome/2015/Boh_Spela_dipl_nal_2015.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Serological and genetic traits in patients with celiac disease

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Znanstveno dokumentirani učinki prehranskih dopolnil
  2. Vpliv brezglutenske diete na ljudi brez diagnosticirane celiakije
  3. Oblikovanje in evalvacija prehranskega profila brezglutenskih živil
  4. Vrednotenje prehrane plavalcev mladostnikov z računalniškim programom
  5. Vrednotenje kakovosti prehrane dijakov z metodo prehranskega dnevnika
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Poslovni načrt za brezglutensko pekarno
  2. Osveščenost odraslih o celiakiji
  3. Kakovost življenja odraslega pacienta s celiakijo
  4. Poznavanje celiakije med zaposlenimi v vrtcu
  5. Življenjski slog mladostnika s celiakijo

Nazaj