izpis_h1_title_alt

Test izzivanja učinkovitosti konzerviranja različnih sestavin naravnega izvora v dermalni formulaciji z uporabo bakterije Escherichia coli
Ferkolj, Maja (Avtor), Kočevar Glavač, Nina (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/diplome/2015/Ferkolj_Maja_dipl_nal_2015.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:izzivni preizkus, ISO 11930, naravni konzervansi, Escherichia coli, naravna kozmetika, konzervansi vlažilne emulzije
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga (mb11)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Leto izida:2015
Založnik:[M. Ferkolj]
Št. strani:44 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:665.58(043.2)
COBISS.SI-ID:3885937 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:469
Število prenosov:376
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Neznan jezik
Naslov:Preservation challenge test of various ingredients of natural origin in a topical formulation using bacteria Escherichia coli

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj