Podrobno

Kakovost življenja pri parih s kronično vnetno črevesno boleznijo ter relacijska družinska terapija : doktorska disertacija
ID Rutar, Miha (Avtor), ID Gostečnik, Christian (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,01 MB)
MD5: 4793BED71D91797820050B19B06E3EEF
PID: 20.500.12556/rul/24ec3fa2-a9dd-4afd-87c8-4e495ec4ed15

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kronična vnetna črevesna bolezen, partnerski odnos, zdravje, kakovost življenja, depresivnost, anksioznost, relacijska družinska terapija, disertacije
Vrsta gradiva:Doktorsko delo/naloga
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:TEOF - Teološka fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Rutar]
Leto izida:2016
Št. strani:VII, 222, XVIII str.
PID:20.500.12556/RUL-81144 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:159.922.2:616.34-002(043.3)
COBISS.SI-ID:7181146 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:30.03.2016
Število ogledov:4643
Število prenosov:1332
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
RUTAR, Miha, 2016, Kakovost življenja pri parih s kronično vnetno črevesno boleznijo ter relacijska družinska terapija : doktorska disertacija [na spletu]. Doktorska disertacija. Ljubljana : M. Rutar. [Dostopano 9 oktober 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=81144
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv toplotnega stresa na kakovost piščančjega mesa
  2. Comparison between standardized and modified EZ-DripLoss determination methods in chicken breast meat
  3. Nenormalne kakovosti mišičnine piščancev
  4. Physicochemical and sensory attributes of intact and restructured chicken breast meat supplemented with transglutaminase
  5. Sestava pečenega piščančjega mesa različnih rej
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Influence of added fat on the quality of poultry meat
  2. Možnost za dopolnilno dejavnost na kmetiji Škodič
  3. Poslovni načrt trženja piščančjega mesa pašne vzreje v skladu s trendom "sheconomy"
  4. PIŠČANČJI GNOJ KOT SUROVINA ZA BIOPLINARNE
  5. Pomen kakovosti v Perutnini Ptuj

Nazaj