izpis_h1_title_alt

The content of minerals in Slovenian organic and conventional produced fruits, herbs and vegetables
Knap, Manca (Avtor), Nečemer, Marijan (Avtor), Kump, Peter (Avtor), Potočnik, Klemen (Avtor), Vidrih, Rajko (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://aas.bf.uni-lj.si/september2014/11_Knap.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:minerali, vsebnost mineralov, sadje, zelenjava, zelišča, ekološko kmetijstvo, konvencionalno kmetijstvo
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2014
Založnik:Biotehniška fakulteta
Št. strani:str. 271-279
Številčenje:Letn. 103, št. 2
UDK:641.1:631.147
ISSN pri članku:1581-9175
DOI:10.14720/aas.2014.103.2.11 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:4418424 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:697
Število prenosov:228
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:Razlike v vsebnosti mineralov med slovenskim ekološko in konvencionalno pridelanim sadjem, zelišči in zelenjavo

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj