izpis_h1_title_alt

Cryotrap/SPME/GC/MS method for profiling of monoterpenes in cheese and their clustering according to geographic origin
Tompa, Gorazd (Avtor), Susič, Robert (Avtor), Rogelj, Irena (Avtor), Pompe, Matevž (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-SMSQGVHE Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2013
Št. strani:str. 595-603
Številčenje:Vol. 60, no. 3
UDK:665.94.061.34:637.3
ISSN pri članku:1318-0207
COBISS.SI-ID:3267464 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:633
Število prenosov:162
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del revije

Naslov:Acta chimica slovenica
Skrajšan naslov:Acta chim. slov.
Založnik:Slovensko kemijsko društvo, =Slovenian Chemical Society
ISSN:1318-0207
COBISS.SI-ID:14086149 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mlečni izdelki, siri, mikroekstrakcija, monoterpeni, geografsko poreklo

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj