izpis_h1_title_alt

Vpliv redčenja na kakovost plodov hrušk (Pyrus communis L.) sorte 'Harrow sweet' : diplomsko delo
ID Pavkovič, Miha (Avtor), ID Hudina, Metka (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,47 MB)
MD5: 6E08CB60FF8312A632075ED9B8DEA45A
PID: 20.500.12556/rul/e1da6ae8-476a-428f-9ee8-8d3eccc34462

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadjarstvo, hruška, Pyrus communis, Harrow sweet, redčenje, pridelek, kakovost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Pavkovič]
Leto izida:2009
Št. strani:X, 32 f., [9] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-723 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.13:631.524.27:631.559(043.2)
COBISS.SI-ID:5988729 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1706
Število prenosov:327
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:fruit growing, pears, thinning, yields, quality

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj