izpis_h1_title_alt

Vpliv redčenja na kakovost plodov hrušk (Pyrus communis L.) sorte 'Harrow sweet' : diplomsko delo
Pavkovič, Miha (Avtor), Hudina, Metka (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,47 MB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadjarstvo, hruška, Pyrus communis, Harrow sweet, redčenje, pridelek, kakovost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Založnik:[M. Pavkovič]
Št. strani:X, 32 f., [9] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:634.13:631.524.27:631.559(043.2)
COBISS.SI-ID:5988729 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:737
Število prenosov:197
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:fruit growing, pears, thinning, yields, quality

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj