Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv saharoze in pektina na sproščanje paracetamola iz tablet s hipromelozo
ID
Linasi, Matjaž
(
Avtor
),
ID
Bogataj, Marija
(
Mentor
)
Več o mentorju...
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/diplome/2014/Linasi_Matjaz_dipl_nal_2014.pdf
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
saharoza
,
pektin
,
hipromeloza
,
prirejeno sproščanje
,
ogrodne tablete
,
izdelava tablet
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Linasi]
Leto izida:
2014
Št. strani:
62 f.
PID:
20.500.12556/RUL-71487
UDK:
542:615.014+615.45(043.2)
COBISS.SI-ID:
3683185
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
1591
Število prenosov:
200
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Naslov:
The influence of sucrose and pectine on the release of paracetamol from tablets containing hypromellose
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj