izpis_h1_title_alt

Vpliv saharoze in pektina na sproščanje paracetamola iz tablet s hipromelozo
ID Linasi, Matjaž (Avtor), ID Bogataj, Marija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/diplome/2014/Linasi_Matjaz_dipl_nal_2014.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:saharoza, pektin, hipromeloza, prirejeno sproščanje, ogrodne tablete, izdelava tablet
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Linasi]
Leto izida:2014
Št. strani:62 f.
PID:20.500.12556/RUL-71487 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:542:615.014+615.45(043.2)
COBISS.SI-ID:3683185 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1591
Število prenosov:200
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:The influence of sucrose and pectine on the release of paracetamol from tablets containing hypromellose

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj