izpis_h1_title_alt

Vpliv saharoze in pektina na sproščanje paracetamola iz tablet s hipromelozo
Linasi, Matjaž (Avtor), Bogataj, Marija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/diplome/2014/Linasi_Matjaz_dipl_nal_2014.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:saharoza, pektin, hipromeloza, prirejeno sproščanje, ogrodne tablete, izdelava tablet
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Leto izida:2014
Založnik:[M. Linasi]
Št. strani:62 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:542:615.014+615.45(043.2)
COBISS.SI-ID:3683185 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:448
Število prenosov:85
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:The influence of sucrose and pectine on the release of paracetamol from tablets containing hypromellose

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj