izpis_h1_title_alt

Ugotavljanje maščobnokislinske sestave svežih in staranih kokošjih jajc iz različnih virov z uporabo plinske kromatografije : diplomsko delo
Tomsič, Jasna (Avtor), Janeš, Damjan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/diplome/2013/Tomsic_Jasna_dipl_nal_2013.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kokošje jajce, kakovost jajc, maščobne kisline, omega-3 obogatena jajca, analiza jajc, analiza maščobnih kislin, plinska kromatografija
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Leto izida:2013
Založnik:[J. Tomsič]
Št. strani:VI, 71 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:543.06:637.4(043.2)
COBISS.SI-ID:3425137 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:484
Število prenosov:215
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Determination of fatty acid composition of fresh and aged chicken eggs from diffeernt sources using gas chromatography

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj