izpis_h1_title_alt

Izolacija biološko aktivnih snovi iz rdečega vina in ugotavljanje njihovih učinkov na G-proteine : diplomsko delo
Miglar, Nastja (Avtor), Kreft, Samo (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Zorko, Matjaž (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/diplome/2010/Miglar_Nastja_dipl_nal_2010.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:rdeče vino, polifenoli, G-proteini, flavonoidi, metode dela, frakcija vin
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Leto izida:2010
Založnik:[N. Miglar]
Št. strani:70 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:663(043.2)
COBISS.SI-ID:2932849 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:810
Število prenosov:146
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Isolation of biologically active substances from the red wine and determination of their effects on G-proteins

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj