izpis_h1_title_alt

Vpliv postopka luščenja kaše na vsebnost spojin, ki dajejo vonj ajdi : diplomsko delo
ID Zdolšek Mravlak, Tanja (Avtor), ID Kreft, Samo (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Prosen, Helena (Komentor), ID Janeš, Damjan (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/diplome/2009/Zdolsek_Mravlak_Tanja_dipl_nal_2009.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:ajda, botanika, ajda, vonj, metode, aromatične spojine, destilacija topil
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Zdolšek M.]
Leto izida:2009
Št. strani:54 f.
PID:20.500.12556/RUL-70926 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:581.19
COBISS.SI-ID:2579825 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1534
Število prenosov:469
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Isolated of hulling procedure on the content of substances iomportat for buckwheat odour

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj