izpis_h1_title_alt

Vsebnost sladkorjev in kislin v plodu paprike (Capsicum annuum L.) gojene na hidroponski način s kontroliranim dodajanjem hranil : magistrsko delo
ID Petelinc, Boštjan (Avtor), ID Osvald, Jože (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (716,40 KB)
MD5: B42746773B9BE9DF9D32D493FCD9DC85
PID: 20.500.12556/rul/00145b59-b50b-446f-af2c-6953fafe7a9e

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vrtnarstvo, zelenjadarstvo, paprika, pridelek, način pridelovanja, zavarovani prostori, hidroponika, rastlinjaki, sortiment, kisline, hranila, tehnike gojenja, sladkorji
Vrsta gradiva:Magistrsko delo (m2)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[samozal.] B. Petelinc
Št. strani:XIV, 98 f., [9] f. pril.
Kraj:Ljubljana
PID:20.500.12556/RUL-65 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:635.649(043)
COBISS.SI-ID:4646521 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1717
Število prenosov:347
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj