izpis_h1_title_alt

Vpliv bakrovih spojin na aktivnost polifenol oksidaz v listih, vršičkih in grozdju vinske trte sorte 'Merlot' (Vitis vinifera L.)
Rusjan, Denis (Avtor), Veberič, Robert (Avtor), Korošec-Koruza, Zora (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-YHM0XLXW Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vinska trta, baker, polifenol oksidaza, grozdje, merlot
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2004
Založnik:Biotehniška fakulteta
Št. strani:str. 365-378
Številčenje:Vol. 83, št. 2
UDK:634.842.7
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:4168825 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:453
Število prenosov:110
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Novo okno

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of spraying of copper compounds on polyphenol oxidase activityin leaves, shoot tips and grape of vine cv. 'Merlot' (Vitis vinifera L.)
Ključne besede:vitis vinifera, grapevines, grapes, copper, polyphenol oxidase, merlot

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj