izpis_h1_title_alt

Contents of sugars and organic acids in the cultivars of peach (Prunus persica L.) and nectarine (Prunus persica var. nucipersica Schneid.)
ID Colarič, Mateja (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor), ID Hudina, Metka (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-51MRZOUK Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:sadjarstvo, breskev, nektarina, sladkorji, prunus persica, prunus persica var. nucipersica, sladkorji, organske kisline, kakovost, fruit growing, peaches, nectarines, sugars, quality, organic acids
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2004
Št. strani:Str. 53-61
Številčenje:Vol. 83, št. 1
PID:20.500.12556/RUL-61333 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.25/.26:631.524.6/.7
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:4058489 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:3013
Število prenosov:304
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Vsebnost sladkorjev in organskih kislin v kultivarjih breskev (Prunus persica L.) in nektarin (Prunus persica var. nucipersica Schneid.)

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj